Να στείλετε μήνυμα
Περίπου εμείς
Xiamen Alfa Outdoor Sports Co.,Ltd.

Η άλφα υπαίθρια έδρα που βρίσκεται σε Xiamen, Κίνα, είναι κατασκευαστής τσάντες & περιπτώσεις ενός επαγγελματικός OEM/ODM με περισσότερο από τα έτη 15+ εμπειρίας κατασκευής.

Είμαστε κύριοι των τετραγωνικών μέτρων 10.000+ των εργαστηρίων και περισσότερο από των ράβοντας εργαζομένων 250+ στην επαρχία Fujian και Jiangxi.

Το άλφα έχει πολλούς άριστους υλικούς προμηθευτές, όπως Duraflex, Cordura, YKK, SBS, ITW, Realtree, το Mossy δρύινο κ.λπ., για να μας βοηθήσει να παραγάγουμε τις υπαίθριες τσάντες υψηλών σημείων, για να καταστήσει τον υπαίθριο αθλητισμό ευκολότερο και πιό cozier.

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις αθλητικές τσάντες και σακίδια πλάτης, τις τσάντες κυνηγιού, τις τσάντες πυροβόλων όπλων, τις τακτικές τσάντες, τις τσάντες τοξοβολίας, τις περιπτώσεις τόξων, τους ρίγους, τις τσάντες αλιείας και άλλα υπαίθρια τσάντες & πακέτα κ.λπ….

Και το εργοστάσιό μας πέρασε BSCI, Walmart, ISO9001 και άλλα συστήματα ποιοτικής επαλήθευσης.

Μπορούμε να παρέχουμε τις ανταγωνιστικές τιμές, την έγκαιρη παράδοση και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε σας.

Τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο και έχουν λάβει το θετικό ανατροφοδοτούν από όλους τους πελάτες μας.

Μεταξύ, είμαστε προμηθευτής πολύ μεγάλου εμπορικού σήματος και λιανοπωλητές όπως Walmart, βαθύ υπέρ, Cabela, Costco, Rawlings κ.λπ.

Χαιρετίζουμε ειλικρινά τις τσάντες OEM/ODM & τις διαταγές περιπτώσεων.

Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με σας.

ΤΟ ΑΛΦΑ ΟΜΑΔΑΣ

Αφήστε ένα μήνυμα
Περισσότερα προϊόντα
Ο πελάτης είπε ποτέ

Μόλις χθες λάβαμε το φορτίο. -- ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΡΦΙ

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το νέο δείγμα που μας δώσατε. -- Andrew