Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Xiamen Alfa Outdoor Sports Co.,Ltd.

Xiamen Alfa Outdoor Sports Co.,Ltd. Xiamen Alfa Outdoor Sports Co.,Ltd. Xiamen Alfa Outdoor Sports Co.,Ltd. Xiamen Alfa Outdoor Sports Co.,Ltd. Xiamen Alfa Outdoor Sports Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Xiamen Alfa Outdoor Sports Co.,Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: ALFALINE
Αριθμός Υπαλλήλων: 250~300
Ετήσιες πωλήσεις: $12,000,000-$15,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2006
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Main Products: Hunting Bags, Tactical Bags, Gun Cases, Fishing Bags, Sporting Bags, Archery Bow Cases, Quivers, Backpacks, Duffel Bags etc...
Certifications: BSCI, ISO9001, SGS
Website: http://www.tactical-gunbag.com/
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η άλφα υπαίθρια έδρα που βρίσκεται σε Xiamen, Κίνα, είναι κατασκευαστής τσάντες & περιπτώσεις ενός επαγγελματικός OEM/ODM με περισσότερο από τα έτη 15+ εμπειρίας κατασκευής.

Είμαστε κύριοι των τετραγωνικών μέτρων 10.000+ των εργαστηρίων και περισσότερο από των ράβοντας εργαζομένων 250+ στην επαρχία Fujian και Jiangxi.

Το άλφα έχει πολλούς άριστους υλικούς προμηθευτές, όπως Duraflex, Cordura, YKK, SBS, ITW, Realtree, το Mossy δρύινο κ.λπ., για να μας βοηθήσει να παραγάγουμε τις υπαίθριες τσάντες υψηλών σημείων, για να καταστήσει τον υπαίθριο αθλητισμό ευκολότερο και πιό cozier.

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις αθλητικές τσάντες και σακίδια πλάτης, τις τσάντες κυνηγιού, τις τσάντες πυροβόλων όπλων, τις τακτικές τσάντες, τις τσάντες τοξοβολίας, τις περιπτώσεις τόξων, τους ρίγους, τις τσάντες αλιείας και άλλα υπαίθρια τσάντες & πακέτα κ.λπ….

Και το εργοστάσιό μας πέρασε BSCI, Walmart, ISO9001 και άλλα συστήματα ποιοτικής επαλήθευσης.

Μπορούμε να παρέχουμε τις ανταγωνιστικές τιμές, την έγκαιρη παράδοση και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σε σας.

Τα προϊόντα μας εξάγονται κυρίως στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο και έχουν λάβει το θετικό ανατροφοδοτούν από όλους τους πελάτες μας.

Μεταξύ, είμαστε προμηθευτής πολύ μεγάλου εμπορικού σήματος και λιανοπωλητές όπως Walmart, βαθύ υπέρ, Cabela, Costco, Rawlings κ.λπ.

Χαιρετίζουμε ειλικρινά τις τσάντες OEM/ODM & τις διαταγές περιπτώσεων.

Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με σας.

ΤΟ ΑΛΦΑ ΟΜΑΔΑΣ

Ιστορία

Το άλφα υπαίθριο καθιέρωσε το πρώτο εργοστάσιο τσαντών του σε Xiamen το 2007, και έλαβε τις διαταγές από πολλά εμπορικά σήματα όπως τη Adidas, Reebok, τζιπ. Η άριστη ποιότητα και η ανταγωνιστική τιμή μας έχουν κερδίσει την ευρεία αναγνώριση από τους πελάτες.

Με την αυξανόμενη ζήτηση των διαταγών, το άλφα καθιέρωσε το δεύτερο εργοστάσιό του στην επαρχία Jiangxi, τοποθετημένη εσωτερική περιοχή της Κίνας, με περισσότερους από 250 υπαλλήλους. Το εργοστάσιό μας έχει περάσει BSCI, ISO9001 και άλλες ποιοτικές πιστοποιήσεις. Έχουμε περισσότερα πλεονεκτήματα στην τιμή και τα κόστη εργασίας. Έναντι των προμηθευτών στη Νοτιοανατολική Ασία, μπορούμε να παρέχουμε τη σταθερότερη ποιότητα και τη γρηγορότερη παράδοση.

Στο μέλλον, θα εστιάσουμε ακόμα κυρίως στην παραγωγή στην Κίνα και θα παράσχουμε στους πελάτες όλο και περισσότερα προϊόντα υψηλών σημείων και τη μεγαλύτερη υπηρεσία.

Κίνα Xiamen Alfa Outdoor Sports Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

  • Γρήγορη αναφορά και για το σχέδιό μας και για το σχέδιό σας.

  • Το επαγγελματικό τμήμα Ε&Α συνεχίζει τη νέα έννοια και το νέο σχέδιο.

  • Παροχή του ελεύθερου δείγματος τη χρονική ανοχή 7-14 ημερών.

  • Χρονική ανοχή μαζικής παραγωγής περίπου 40-45 ημέρες

  • Οποιαδήποτε δοκιμή θα μπορούσε να τακτοποιηθεί σύμφωνα με την απαίτησή σας.

Κίνα Xiamen Alfa Outdoor Sports Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Το άλφα έχει μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, ομάδα παραγωγής και η ομάδα σχεδίου, το προσωπικό μας έχει την πλούσια εμπειρία, για να παρέχει σε σας τα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του τηλεφώνου και θα επιστρέψουμε σε σας το συντομότερο δυνατό. Ανυπομονούμε να λάβουμε νέα από σας.

Στοιχεία επικοινωνίας